ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În capitală va fi reluat procesul de învățământ în clasele primare cu prezența elevilor în școli

10:10 | 15.03.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 15 mar. /MOLDPRES/. Procesul de învățământ pentru clasele primare din municipiul Chișinău va fi reluat cu prezența elevilor în școli, transmite MOLDPRES.

Șeful interimar al Direcției generale educație, tineret și sport, Andrei Pavaloi, a declarat la ședința on-line a serviciilor municipale de astăzi că „mâine, 16 martie, va fi reluat procesul de învățământ pentru clasele primare cu prezența elevilor în școli”.

“Datele statistice arată scăderea ratei de infectare în rândul copiilor, acest lucru permite reluarea procesului de învățământ al elevilor din clasele întâia/a patra cu respectarea normelor de prevenire a infecției cu coronavirus”, a spus Pavaloi.

Potrivit oficialului, numărul cazurilor noi de îmbolnăviri în instituțiile municipale de învățământ este în scădere, fiind înregistrate 96 de cazuri în comparație cu 121 înregistrate în urmă cu două săptămâni. În același timp, Pavaloi a spus că la 11 martie, “în grădinițe se înregistrau doar șapte copii bolnavi de coronavirus cu zero cazuri noi”.

foto: novavarna.net

img21001935

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!