ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Parlamentul se va întruni joi pentru acordarea votului de încredere Guvernului Grosu

15:27 | 24.03.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 24 mar. /MOLDPRES/. Parlamentul Republicii Moldova se va întruni în ședință plenară pentru a examina Proiectul de hotărâre pentru aprobarea Programului de activitate al Guvernului și acordarea votului de încredere Guvernului, relatează MOLDPRES cu referire la Direcția generală comunicare și relații publice a Legislativului.

În cadrul ședinței de astăzi, Biroul permanent al Parlamentului a aprobat convocarea ședinței plenare a Legislativului joi, 25 martie, cu începere de la ora 10:00, precum și ordinea de zi a acesteia.

Pe lângă proiectul privind aprobarea Programului de activitate al Guvernului, care figurează primul în ordinea de zi, aceasta mai include proiectul de modificare a Legii bugetului de stat pentru anul 2021, proiectul pentru modificarea Legii privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar și Legii salarizării, proiectul de modificare a Legii cu privire la principiile de subvenționare în dezvoltarea agriculturii și mediului rural, proiectul de lege pentru modificarea Legii viei și vinului, proiectul de lege privind unele măsuri în vederea amânării penalităților pentru întârzierea la plata impozitelor de către agenții economici în perioada stării de urgență și a stării de urgență în sănătate publică.

De asemenea, urmează a fi dezbătute proiectele rămase neexaminate la ședința plenară precedentă.

foto: Parlament

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!