ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Serviciul Fiscal a lansat o nouă pagină-web oficială

11:56 | 01.04.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 1 apr. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat (SFS) a lansat astăzi noua pagină-web oficială a instituției. Specialiștii care au elaborat platforma susțin că aceasta va permite reducerea timpului necesar procesului de regăsire, vizualizare și extragere a documentelor relevante aferente activității SFS, transmite MOLDPRES.

Acest obiectiv va fi realizat prin automatizarea proceselor de colectare, publicare și diseminare a informației de conținut, inclusiv prin integrarea serviciilor oferite de alte subsisteme informatice ale SFS.

„Noul portal va avea o structură multidimensională, dinamică și intuitivă care va implementa ultimele tendințe în domeniul interacțiunii cu Utilizatorii Internet și expunerii elementelor multimedia”, au afirmat reprezentanții instituției.

Din 1️ aprilie 2021, versiunea anterioară a paginii oficiale a Fiscului va fi disponibilă la adresa electronică www.old.sfs.md. Totodată, începând cu data de 1 ianuarie 2022 paginile www.old.sfs.md, www.servicii.fisc.md și www.cabinetulpersonal.sfs.md vor fi sistate.

Serviciul Fiscal de Stat este autoritatea publică, împuternicită să administreze impozitele, taxele şi alte plăţi în interesul statului. Misiunea Serviciului este de a asigura administrarea fiscală prin crearea de condiţii contribuabililor pentru conformare la respectarea legislaţiei şi monitorizarea procesului de conformare, aplicarea uniformă a politicii şi reglementărilor în domeniul fiscal.

img21002467

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!