ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Comrat se desfășoară o campanie de amenajare a teritoriului

13:21 | 05.04.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 5 apr. /MOLDPRES/. O campanie de salubrizare şi amenajare se desfășoară, în perioada 29 martie – 1 iunie, în municipiul Comrat, transmite MOLDPRES cu referire la presa regională din UTA Gagauz-Yeri.

Conform planului primăriei localităţii, în fiecare zi de vineri, în oraș se organizează acțiuni de curățare a spațiilor verzi, de colectare a deșeurilor, de igienizare şi amenajare a locurilor publice.

“În fiecare primăvară organizăm lucrările necesare pentru a aduce în ordine oraşul. Şi în acest an planificăm mai multe activități în acest sens, în care vor fi antrenați angajații serviciilor comunale, elevi, cetăţeni de rând, ca să facem municipiul mai curat, frumos şi atractiv. Totodată, facem apel la localnici să facă curat în curţi, precum şi pe teritoriile adiacente gospodăriilor”, a explicat Gheorghi Sarî, prim-viceprimar de Comrat, citat de gagauzinfo.md.

Potrivit sursei citate, primăria oraşului va procura puieți şi împreună cu locuitorii municipiului vor derula şi o campanie de plantare şi înverzire a teritoriului.

foto: gagauzinfo.md 

img21002558

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!