ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Primăria Chișinău va activa după un program special până la finele lunii mai

14:21 | 06.04.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 6 apr. /MOLDPRES/. În perioada 5 aprilie - 31 mai, Primăria municipiului Chișinău și subdiviziunile ei vor activa în baza unui program special. O dispoziție în acest sens a fost semnată de Primarul General, Ion Ceban, comunică MOLDPRES.

Potrivit documentului, conducătorii subdiviziunilor din cadrul Primăriei municipiului Chișinău vor asigura regim special de activitate, prin atragerea la serviciu a personalului strict necesar pentru asigurarea funcționalității unității, a cărui activitate necesită prezența obligatorie la locul de muncă, inclusiv prin organizarea muncii la distanță.

De asemenea, se recomandă conducătorilor subdiviziunilor structurale din cadrul APL, întreprinderi municipale, instituții bugetare și cele aflate la autogestiune din subordine, precum și preturilor de sector, să asigure regim special de activitate, prin alternarea muncii angajaților cu prezența la locul de muncă și de la distanță, pentru a minimiza cazurile de contaminare prin infecția COVID-19.

Totodată, accesul tuturor persoanelor în incinta Primăriei municipiului Chișinău, în perioada de referință va fi restricționat.

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!