ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un grup global de hoteluri se va extinde în R. Moldova

12:38 | 26.04.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 26 apr. /MOLDPRES/. Grupul global de ospitalitate Accor își extinde portofoliul în capitala Republicii Moldova. Grupul a semnat recent un acord de franciză cu un investitor pentru primul hotel internațional de lux de cinci stele sub marca Swissôtel, transmite MOLDPRES.

„Cu o prezență globală de 60 de hoteluri deschise și în curs de dezvoltare, Swissôtel Hotels & Resorts oferă hoteluri de lux moderne, infuzate cu prospețimea și vitalitatea energiei alpine, înrădăcinate în tradiția ospitalității elvețiene. Respectat pentru designul său inteligent, măiestria calității și abordarea atentă a sustenabilității, Swissôtel le oferă oaspeților săi liniște sufletească pentru a explora lumea, a descoperi adevăratele recompense ale vieții și a îmbrățișa oportunități de a trăi bine”, indică un comunicat al companiei.

„Europa de Sud-Est este una dintre piețele importante pentru Accor, cu multe hoteluri și mărci care vor veni în următorii ani. Suntem încântați să anunțăm semnarea acordului pentru acest hotel emblematic, care credem că va aduce un mare beneficiu orașului, o experiență memorabilă oaspeților săi și motive de mândrie pentru comunitate”, a declarat Frank Reul, vicepreşedinte  al Accor Eastern Europe.

Brandul este prezent în regiune cu Swissôtel The Bosphorus din Istanbul, Swissôtel Krasnye Holmy din Moscova, Swissôtel Sarajevo. În curând, Accor Group va deschide şi la București primul Swissôtel, care în prezent este în construcție.

foto simbol

img21003090

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!