ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Reprezentantul special al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană va vizita Republica Moldova

21:35 | 21.05.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 21 mai. /MOLDPRES/. Reprezentantul special al Președintelui în exercițiu al OSCE din partea Suediei pentru procesul de reglementare transnistreană, Thomas Mayr-Harting, va vizita Republica Moldova în perioada 23-25 mai pentru a examina situația actuală în procesul de reglementare transnistreană și, împreună cu părțile, identifica pași concreți pentru avansarea reglementării, transmite MOLDPRES.

Potrivit unui comunicat al Misiunii OSCE, la Chișinău, Mayr-Harting va avea întrevederi cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, prim-ministrul interimar și ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, viceprim-ministrul în exercițiu pentru reintegrare, Olga Cebotari, precum și cu liderii partidelor politice. De asemenea, Mayr-Harting se va întâlni cu ambasadorii rezidenți ai mediatorilor și observatorilor în formatul „5+2".

La Tiraspol, Reprezentantul special se va întâlni cu liderul regiunii transnistrene Vadim Krasnoselski și reprezentantul politic, Vitali Ignatiev.

foto: gov.md

img21003660

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!