ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Naționala de fotbal a obținut prima victorie după o pauză de doi ani

10:21 | 07.06.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 7 iun. /MOLDPRES/. Reprezentativa de fotbal a Republicii Moldova a învins duminică echipa Azerbaidjanului cu 1-0 într-un meci amical disputat pe stadionul Zimbru din Chișinău, transmite MOLDPRES.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Vitalie Damașcan în minutul 8 dintr-o centrare a lui Igor Costrov. Este prima victorie a naționalei moldovenești după o pauză de doi ani.

În repriza a doua, azerii au luat cu asalt poarta apărată de Cristian Avram, însă nu au reușit să egaleze. Avram, care și-a făcut debutul la echipa națională, a avut o prestație reușită.

Antrenorul naționalei de fotbal moldovenești, Roberto Bordin, a spus victoria este importantă din punct de vedere moral. “Evident, noi toți așteptam această victorie. După ce am avut o prestație bună în meciul cu Turcia, era important pentru noi și pentru suporteri să obținem victoria”, a declarat Bordin.

Echipa națională de fotbal a câștigat ultima oară în luna iunie 2019. Ea a învins atunci selecționata Andorrei, într-un amical, cu 1-0.

Pe data de 1 septembrie, selecționata noastră va întâlni pe cea a Austriei într-un meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

foto: fmf.md

img21004052

img21004052

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!