ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff Tiraspol s-a calificat în cel de-al doilea tur al Ligii Campionilor

11:27 | 14.07.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 14 iul. /MOLDPRES/. Echipa Sheriff Tiraspol a învins campioana Albaniei și pe teren propriu, scor 1-0, și se califică în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, transmite MOLDPRES.

Ieri seară, pe stadionul Sheriff din Tiraspol, campioana Republicii Moldova la fotbal a jucat al doilea meci cu echipa Teuta Durrës, campioana Albaniei, pe care a întrecut-o cu scorul de 1-0. După 4-0 cu Teuta Durrës în deplasare și 1-0, la Tiraspol, Sheriff se califică în turul doi al Ligii Campionilor.  

Singurul gol a fost marcat în minutul 6, de Adama Traore. Antrenorul Iuri Vernidub a declarat la conferința de presă că nu a forțat o victorie cu un scor mai mare. „Nu am forțat pentru că, după victoria clară din primul meci, trebuia să economisim forțele. În același timp, am jucat mai spectaculos pentru că au venit spectatorii să ne susțină”, a spus Vernidub.

Conform Federației Moldovenești de Fotbal, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor formația tiraspoleană va juca cu câștigătoarea duelului Alashkert, Armenia – Connah’s Quay, Țara Galilor (în tur 2-2). Primul meci va avea loc în deplasare, pe 20/21 iulie, iar returul – la Tiraspol, pe 27/28 iulie.

foto: fmf.md

img21005048

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!