ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parlamentul se va reuni vineri în sesiune extraordinară

17:20 | 03.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 3 aug. /MOLDPRES/. Biroul permanent al Parlamentului a decis, în ședința de astăzi, convocarea sesiunii extraordinare a Parlamentului Republicii Moldova, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a legislativului.

Astfel, Parlamentul se va întruni în ședință plenară, vineri, 6 august, cu începere de la ora 10:00. Agenda include acordarea votului de încredere Programului de activitate și întregii liste a Guvernului.

În sesiunea extraordinară va fi dezbătut și proiectul de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Parlamentului privind componența numerică și nominală a Biroului Permanent al Legislativului. Urmează a fi aprobată și componența nominală a delegațiilor Parlamentului Republici Moldova la organizațiile parlamentare internaționale și la organizațiile parlamentare bilaterale.

foto: Parlament

img21005608

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!