ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Nicu Popescu l-a primit în vizită pe șeful Delegației UE Peter Michalko

08:01 | 07.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 7 aug. /MOLDPRES/. Vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, l-a primit ieri în vizită de rămas-bun pe șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

Șeful diplomației moldovene a transmis recunoștința noului Guvern pentru contribuția personală a diplomatului la procesul de integrare europeană, precum și pentru asistența constantă a UE oferită cetățenilor Republicii Moldova.  

De asemenea, interlocutorii au discutat despre prioritățile imediate ale dialogului Republicii Moldova cu Uniunea Europeană cu accent pe agenda de reforme a Guvernului orientată spre îmbunătățirea nivelului de trai al oamenilor și modernizarea țării.

Totodată, ministrul Nicu Popescu l-a felicitat pe oficial cu prilejul numirii sale în calitate de șef al Delegației UE la Baku, urându-i succes în activitatea diplomatică ulterioară.

Foto: MAEIE

img21005704

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!