ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernatorul UTA Gagauz-Yeri a efectuat o vizită de lucru la București

11:04 | 20.08.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 20 aug. /MOLDPRES/. Guvernatorul UTA Gagauz-Yeri, Irina Vlah, a întreprins, în perioada 19-20 august, o vizită de lucru în capitala României. Başcanul a avut mai multe întrevederi cu autoritățile municipale din București, transmite MOLDPRES.

Irina Vlah a avut o întrevedere cu primarul Sectorului 6 al municipiului București, Ciprian Ciucu, în cadrul reuniunii fiind confirmat interesul reciproc în stabilirea relațiilor bilaterale social-economice.

"Am venit să învățăm și să facem schimb de experiență. Vom învăța de la dumneavoastră să dezvoltăm industria și sectorul IT. Trebuie să creăm oportunități pentru tinerii noștri și astfel să-i convingem să-și conecteze viitorul cu UTA Găgăuzia. Vă mulțumim pentru disponibilitatea de a ne ajuta", a menționat Irina Vlah.

Părțile au convenit să elaboreze și să semneze un acord de cooperare între Primăria municipiului Comrat și Primăria Sectorului 6 din București. Totodată, cu suportul Bucureștiului, liceul “Mihai Eminescu” din Comrat ar putea fi dotat cu mobilier și echipament.

Foto: gagauzia.md 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!