ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Petrocub a urcat pe primul loc în campionatul național de fotbal

14:53 | 21.08.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 21 aug. /MOLDPRES/. În etapa a șaptea a Diviziei Naționale la fotbal, echipa Petrocub Hâncești a învins, cu 1-0, formația Zimbru Chișinău și a urcat pe primul loc în clasament, transmite MOLDPRES.

Singurul gol al meciului desfășurat ieri seară, pe stadionul orășenesc din Hâncești, a fost marcat de echipa gazdă, Petrocub, în minutul 14 printr-un șut de la lovitura de pedeapsă al atacantului Vladimir Ambros.

Jucătorul echipei Zimbru, Eugeniu Cociuc, a fost eliminat de pe teren în urma unei altercații care a avut loc în pauză. Echipa gazdă a profitat de superioritatea unui om în plus și a pus presiune pe jucătorii din capitală. Ca urmare, în cea de a doua repriză, formația din Hâncești a mai beneficiat de o lovitură de pedeapsă, în minutul 63. Penalty-ul a fost însă ratat de atacantul Vadim Gulceac.

În urma acestei victorii, Petrocub Hâncești a urcat pe primul loc în clasamentul Diviziei Naționale de fotbal.

Foto: Pagina de Facebook FC Petrocub

img21006124

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!