ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Administrația Drumurilor a instruit responsabilii de întreținerea traseelor naţionale

09:30 | 26.08.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 26 aug. /MOLDPRES/. Conducerea Administrației de Stat a Drumurilor (ASD) a desfășurat o sesiune de instruire cu responsabilii tehnici angajați în cadrul ASD referitor la executarea lucrărilor de întreținere periodică a drumurilor publice naționale cu îmbrăcăminte din macadam. La sesiunea de instruire au participat și reprezentanții antreprenorilor, care și-au asumat executarea acestor tipuri de lucrări, transmite MOLDPRES.

În cadrul ședinței, au fost analizate etapele de efectuare a lucrărilor, de la pregătirea șantierelor de lucru, până la verificarea acestora prin prelevarea probelor de laborator. Alte subiecte abordate au fost tehnologia de executare a lucrărilor de întreținere periodică, utilajul minim necesar și resursele implicate în acest proces.

ASD desfășoară periodic sesiuni de instruire cu responsabilii tehnici și antreprenorii pentru a garanta supravegherea calitativă și executarea de către aceștia a lucrărilor de reparație, construcție și întreținere periodică a drumurilor naționale.

Foto: ASD


 

img21006261

img21006261

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!