ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Chișinău a acordat premii bănești de Ziua orașului

16:22 | 15.10.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 15 oct. /MOLDPRES/. Primăria Chișinău a acordat 250 de premii bănești angajaților întreprinderilor municipale, transmite MOLDPRES.

Un număr de 250 de angajați ai întreprinderilor municipale, printre care Asociația de gospodărire a spațiilor verzi, Direcția locativ-comunală, Lumteh, Exdrupo, Parcul Urban de Autobuze, Regia Transport Electric, au primit cu ocazia Zilei orașului premii bănești în valoare de până la un salariu.

Potrivit municipalității, premiul vine ca o recunoștință celor care contribuie zilnic la buna funcționare a capitalei. "Fiecare angajat al regiilor Primăriei Chișinău trebuie să cunoască cât de importantă este munca lor pentru acest oraș, că aportul zilnic al fiecăruia, indiferent de condițiile meteorologice, fie că lucrează în turele de zi sau de noapte, este apreciat. Chiar dacă o bună parte din angajații acestor regii nu locuiesc în capitală și fac naveta zilnic pentru a ajunge la muncă, acești oameni fac parte din cei mai importanți oameni ai Chișinăului"", se arată în nota informativă prezentată de administrația locală.

Locuitorii și oaspeții municipiului Chișinău au sărbătorit la 14 octombrie Hramul oraşului. În această zi, conform calendarului ortodox, se prăznuiește Acoperământul Maicii Domnului.

Foto: Primăria Chișinău 

img21007709

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!