ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

A fost lansat concursul pentru angajarea secretarilor generali în mai multe ministere

10:42 | 20.10.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 oct. /MOLDPRES/. Cancelaria de Stat anunță lansarea concursului pentru ocuparea funcției de secretar general în mai multe ministere, informează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului. 

Funcțiile vacante sunt în cadrul:

· Ministerului Apărării;

· Ministerului Justiției;

· Ministerului Economiei;

· Ministerului Afacerilor Interne;

· Ministerului Muncii și Protecției Sociale;

· Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare;

· Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

După examinarea dosarelor (admiterea la concurs), va fi organizată competiția dosarelor și interviul.

În premieră, candidații pentru ocuparea funcțiilor publice de conducere de nivel superior vor prezenta un concept de dezvoltare instituțională, care reflectă viziunea acestora asupra priorităților și direcțiilor principale de dezvoltare ale autorității publice.

Pentru fiecare etapă candidații vor fi notați cu un punctaj de la 1 (unu) la 10 (zece). Fiecare etapă este eliminatorie pentru candidații care vor obține un punctaj mai mic de 7,5. 

Detalii despre sarcinile de bază ale funcției și condițiile de participare la concurs pot fi accesate la următorul link: https://bit.ly/3pk58SS

Documentele pot fi depuse prin poștă, email sau personal la sediul Cancelariei de Stat (Piața Marii Adunări Naționale, 1), până la data de 3 noiembrie 2021, ora.16.00. 

Concursul este organizat în conformitate cu prevederile Regulamentului cu privire la ocuparea funcției publice vacante prin concurs, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.201/2009 privind punerea în aplicare a prevederilor Legii nr.158/2008 cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public. 

Foto: Guvern

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!