ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prim-ministrul Natalia Gavrilița a discutat cu reprezentanții Guvernului în teritoriu

13:01 | 20.10.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 oct. /MOLDPRES/. O serie de obiective care vizează activitatea reprezentanților Guvernului în teritoriu au fost trasate astăzi în cadrul unei ședințe în format online, cu participarea prim-ministrului Natalia Gavriliță și a șefilor oficiilor teritoriale ale Cancelariei de Stat, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Executivului.

În vederea constituirii statului de drept, unul dintre angajamentele de importanță majoră a actualului Guvern, premierul a vorbit despre necesitatea intensificării controlului de legalitate al actelor și menținerea unui dialog sistematic cu reprezentanții APL.  

Natalia Gavrilița a încurajat reprezentanții Cancelariei de Stat în teritoriu să demonstreze o abordare proactivă și să dea dovadă de mai multă implicare în soluționarea problemelor cetățenilor, menționând că aceștia reprezintă veriga de legătură între administrația publică locală și Guvern.

"Am încredere în profesionalismul și corectitudinea Dvs. și vă îndemn să fiți implicați în problemele cetățenilor și să veniți cu soluții. Totodată, vă rog să asigurați eficientizarea mecanismului de coordonare a serviciilor publice desconcentrate", a menționat șefa cabinetului de miniștri. 

Totodată, premierul a vorbit despre importanța monitorizării respectării deciziilor CNESP în teritoriu, efortul comun în depășirea crizei pandemice fiind unul esențial. La final, Natalia Gavrilița a mulțumit șefilor oficiilor teritoriale pentru un dialog deschis și a reiterat importanța unei colaborări constructive. 

Cancelaria de Stat are în subordine 10 oficii teritoriale la: Bălți, Comrat, Căușeni, Chișinău, Cahul, Edineț, Hâncești, Orhei, Ungheni și Soroca. 

Foto: Guvern

img21007846

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!