ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Moțiunea simplă înaintată împotriva ministrului Justiției a eșuat

14:09 | 21.10.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 21 oct. /MOLDPRES/. Moțiunea simplă înaintată de Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor împotriva ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco a eșuat. Împotriva documentului astăzi au votat 53 de deputați, comunică MOLDPRES.

Șeful de la Justiție a citit un raport în fața plenului și a criticat textul moțiunii calificându-l ca fiind “slab argumentat”.

Moțiunea simplă înaintată de fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor împotriva ministrului Justiției a fost depusă în Parlament la 14 octombrie. Autorii susțineau că șeful de la Justiție s-ar fi ”implicat în mai multe procese și promovează o politică de subminare a independenței Procuraturii Generale”.

Foto: Parlament

img21007897

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!