ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Iurie Friptuleac este noul șef al MOLDAC

12:37 | 02.12.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 2 dec. /MOLDPRES/. Ministerul Economiei l-a numit pe Iurie Friptuleac în funcția de director interimar al Centrului Naţional de Acreditare din Republica Moldova (MOLDAC), transmite MOLDPRES.

Potrivit ministerului, Iurie Friptuleac are o vastă experiență în domeniu, este lector universitar la Facultatea Energetică și Inginerie Electrică a UTM.

Anterior, a deținut funcția de director tehnic la Institutul Național de Standardizare și Metrologie. Din 2018 până în prezent, a fost expert tehnic la MOLDAC.

MOLDAC este instituția care asigură acreditarea şi evaluarea conformităţii, creşterea competitivităţii produselor şi serviciilor, apărarea drepturilor şi intereselor consumatorului, protecţia vieţii, sănătăţii şi securităţii persoanelor şi a mediului.

Foto: Ministerul Economiei

 

img21009258

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!