ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Militarii moldoveni care au participat la KFOR au fost decorați

09:53 | 13.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 13 dec. /MOLDPRES/. Militarii moldoveni şi cei italieni, aflați în misiunea de menținere a păcii KFOR din Kosovo, au fost decorați cu „Medalia pentru misiunea de pacificare în Balcani”, în semn de recunoaștere a angajamentului acestora în cadrul operațiunii, comunică MOLDPRES.

Medaliile au fost înmânate de către Andrea Bertazzo, superiorul Comandamentului Regional Vest, care şi-a exprimat aprecierea pentru profesionalismul demonstrat de militarii moldoveni şi italieni timp de şase luni de mandat.

Cel de-al cincisprezecelea contingent al Armatei Naţionale, detașat în operațiunea KFOR condusă de Alianța Nord-Atlantică, va reveni în Republica Moldova în luna ianuarie 2022.

Foto: MA

img21009561

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!