ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Troleibuzul lui Moș Crăciun va circula până la 9 ianuarie

15:15 | 03.01.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 3 ian. /MOLDPRES/. Primăria Chișinău a prelungit perioada de circulație a troleibuzului lui Moș Crăciun, transmite MOLDPRES.

Municipalitatea informează că data de circulație a rutei speciale a troleibuzului turistic „Cunoaște orașul alături de Moș Crăciun" a fost prelungită până la 9 ianuarie. 

Potrivit anunțului făcut de primărie, în acest fel s-a răspuns multiplelor solicitări din partea părinților și a copiilor. Astfel, în perioada 3-9 ianuarie, cele două troleibuze de pe ruta turistică vor circula zilnic după următorul program: ora 15:00 - excursie în limba română; ora 15:15 - excursie în limba rusă.
Pe durata călătoriei, copiii sunt familiarizați cu legende, povești și istorioare despre orașul Chișinău, povestite de Crăciuniță, iar Moș Crăciun îi distrează cu jocuri, cântece și dansuri.

Traseul începe şi se finalizează lângă Arcul de Triumf, iar la sfârșitul călătoriei toți copiii primesc dulciuri din partea Moșului.

Capacitatea de îmbarcare în troleibuzul turistic va fi permisă în limita de persoane așezate pe scaune, iar copiii de până la 7 ani, în mod obligatoriu, urmează a fi însoțiți de un părinte. Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic este de 30 de lei.

img22000031

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!