ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Chișinău vrea să devină cea mai transparentă instituție

12:07 | 05.01.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 5 ian. /MOLDPRES/. Primăria Chișinău va iniția, acolo unde este cazul, anchete de serviciu în baza investigațiilor jurnalistice, transmite MOLDPRES.

Într-o postare pe rețelele de socializare, edilul Ion Ceban a solicitat viceprimarilor să ia în considerare investigațiile jurnalistice care se referă la activitatea instituțiilor municipale și să inițieze la rândul lor anchete de serviciu, acolo unde este cazul.

Potrivit oficialului, municipalitatea nu se teme de jurnaliști ori de anchetele realizate de aceștia și va colabora cu presa pentru a asigura transparența totală a instituțiilor municipale. “Îmi doresc ca Primăria Chișinău să devină cea mai transparentă instituție din Republica Moldova, vom colabora inclusiv cu jurnaliștii pentru a realiza asta”, a precizat Ceban.

El a mai menționat că în aceste zile se află în autoizolare din cauză că mai mulți membrii ai familiei sale s-au îmbolnăvit de coronavirus.  

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!