ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Activitatea a șase localuri de agrement a fost sistată după verificările poliției din weekend

15:21 | 07.02.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 7 feb. /MOLDPRES/. Activitatea a șase localuri de agrement a fost sistată după verificările poliției din weekend, iar proprietarii s-au ales cu amenzi după ce nu au fost respectate măsurile impuse de CNESP. Anunțul a fost făcut astăzi de către Marin Garaz, șeful Direcției de Poliție Chișinău, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, în primele zile ale lunii februarie, oamenii legii au înregistrat peste 200 de sesizări cu privire la infracțiuni și au aplicat peste 1000 de amenzi.

Șeful de la poliție a precizat că astăzi, când elevii au revenit la ore cu prezență fizică, peste 300 de polițiști au fost repartizați la mai multe treceri de pietoni pentru a facilita accesul minorilor către instituțiile de învățământ.

Foto: Poliția

img22000903

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!