ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a discutat telefonic cu omologul său azer, Ilham Aliyev

11:56 | 03.03.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 3 mar. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut azi dimineață o discuție telefonică cu președintele Republicii Azerbaidjan, Ilham Aliyev, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, cei doi șefi de stat au discutat despre evoluțiile din regiune și impactul crizei de securitate asupra Republicii Moldova, precum și eforturile pe care le depune țara noastră pentru gestionarea fluxului de refugiați din Ucraina, inclusiv repatrierea cetățenilor azeri. Oficialii și-au exprimat susținerea pentru restabilirea climatului de pace în regiune.

Agenda discuțiilor s-a referit și la acțiunile necesare pentru a spori reziliența economică a țării noastre, inclusiv prin consolidarea relațiilor comerciale și în sectorul energetic.

Foto: dailysabah.com

img22001641

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!