ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

ASP sistează până la 11 mai primirea cererilor de perfectare a documentelor în regim de urgență

14:56 | 04.05.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 4 mai. /MOLDPRES/. Agenția Servicii Publice (ASP) a anunţat cetățenii că, din motive tehnice, de astăzi şi până pe data de 11 mai va fi sistată primirea cererilor de perfectare a mai multor tipuri de acte, transmite MOLDPRES.

Potrivit ASP, este vorba de buletine de identitate, pașapoarte, permise de conducere și certificate de înmatriculare pentru vehicule, eliberate în regim de urgență. „Se au în vedere actele eliberate în ziua adresării şi la o zi lucrătoare”, indică instituţia.

Cetățenii, care au depus cererile până pe data de 3 mai, își pot ridica documentele perfectate la centrele multifuncționale respective.

Persoanele care doresc să-și perfecteze actele în termen de 5, 10, și 20 de zile lucrătoare se pot programa online pe site-ul www.asp.gov.md ori se pot adresa direct la centrele multifuncționale/secţiile înmatriculare a transportului şi calificare a conducătorilor auto pentru depunerea cererilor, conform rândului viu.

Foto: ASP

img22003369

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!