ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputații se convoacă în ședință plenară

17:24 | 11.05.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 11 mai. /MOLDPRES/. Deputații se convoacă joi în ședință plenară. Biroul permanent al Legislativului a aprobat astăzi, ordinea de zi a acesteia, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, proiectul ordinii de zi include mai multe proiecte de lege propuse pentru lectura a doua, inclusiv proiectul de lege pentru modificarea articolului 2 din Legea cu privire la protecția socială suplimentară a unor categorii de populație; proiectul de lege pentru modificarea Legii privind actele de identitate din sistemul național de pașapoarte; proiectul de modificare a Legii cu privire la prevenirea și combaterea terorismului, proiectul de lege privind declararea utilității publice de interes național a lucrărilor de construcție a unei linii electrice aeriene.

În prima lectură vor fi dezbătute proiectul de lege pentru modificarea Legii privind activitatea particulară de detectiv și de pază; proiectul de modificare a Legii asistenței sociale și Legii cu privire la serviciile sociale; proiectul pentru modificarea Legii privind achizițiile în sectoarele energeticii, apei, transporturilor și serviciilor poștale.

Foto: Parlament

img22003536

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!