ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful diplomației moldovene a discutat cu secretarul general al OSCE

11:30 | 25.05.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 mai. /MOLDPRES/. În marja Forumului Economic Mondial de la Davos, viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe și integrării europene Nicu Popescu a avut o întrevedere cu secretarul general al Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa, Helga Maria Schmid, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE. 

Oficialii au efectuat un schimb de opinii privind implicațiile situației de securitate în regiune urmare a războiului Rusiei împotriva Ucrainei, exprimând angajamentul ferm de a sprijini statul vecin. 

„Cu referire la reglementarea transnistreană, am punctat necesitatea soluționării pașnice a acestuia, în baza principiilor suveranității și integrității teritoriale în frontierele internațional recunoscute ale Republicii Moldova”, a spus ministrul Nicu Popescu.

Foto: MAEIE

img22003911

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!