ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul Nicu Popescu a avut o întrevedere cu ambasadorul Republicii Polone la Chișinău

10:41 | 17.06.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 17 iun. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, a discutat la Ministerul de Externe cu Tomasz Michał Kobzdej, ambasadorul Republicii Polone acreditat la Chișinău, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

„Republica Moldova și Polonia sunt țări apropiate, iar consolidarea dialogului, pe toate domeniile de cooperare, este preocuparea constantă a diplomațiilor țărilor noastre”, a punctat vicepremierul Nicu Popescu.

Oficialul moldovean a adresat mulțumiri autorităților poloneze pentru sprijinul acordat procesului de modernizare și transformare europeană a țării noastre, precum și pentru valoroasa asistență umanitară care ne-a fost acordată în contextul fluxului de refugiați provocat de războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei.

De asemenea, ministrul Nicu Popescu i-a urat succes diplomatului polonez în îndeplinirea mandatului și l-a asigurat de întregul sprijin al autorităților de la Chișinău.

Foto: MAEIE

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!