ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un grup de deputați se află într-o vizită de studiu în SUA

14:52 | 20.07.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 20 iul. /MOLDPRES/. O delegație formată din cinci deputați se află, în perioada 19-29 iulie, într-o vizită de studiu în SUA, în orașele Washington și Raleigh, transmite MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Parlamentului, este vorba de deputații Petru Frunze, Marina Morozova, Artur Mija, Ana Calinici și Adrian Baluțel.

Vizita face parte din Programul de schimb academic și profesional Open World, finanțat și organizat de Congresul SUA, în colaborare cu Consiliul American pentru Educaţie Internaţională din Republica Moldova.

Scopul Programului este promovarea înțelegerii reciproce și cooperării între Statele Unite ale Americii și R. Moldova, prin schimbul de experiență profesională pe diverse domenii de interes și interacțiunea cu liderii politici americani.

Foto: Parlament

img22005408

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!