ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Drumarii din Republica Moldova au revenit într-o organizație internațională de profil

13:04 | 05.08.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 5 aug. /MOLDPRES/. Republica Moldova și-a restabilit statutul de membru în cadrul Asociației Mondiale a Drumurilor (PIARC), care este o platformă internațională pentru schimbul de cunoștințe în domeniul infrastructurii rutiere și a practicilor folosite în dezvoltarea drumurilor într-un context de transport sustenabil integrat, a anunţat astăzi Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor” (ASD), transmite MOLDPRES.

„Fiind membru al asociației, vom împărtăși obiectivul comun al unui sistem de transport integrat, durabil și sigur. Pe lângă beneficiul participării la comunitatea rutieră internațională vom avea acces la lucrările congresului platformei, vom vizualiza și descărca documentele cu privire la lucrările comitetelor care vor aduce schimb de experiență pe spectrul de probleme legate de drumuri și transport rutier. Drumarii moldoveni vor avea posibilitatea să discute cu experți din numeroase domenii despre siguranța și protecția drumurilor, operațiunea și întreținerea rețelelor”, indică ASD.

Asociația este deschisă tuturor și în prezent are 124 membri, inclusiv Republica Moldova.

Foto: ASD

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!