ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Funcționarii fiscali vor deservi cetățenii în cadrul primăriilor

10:51 | 17.08.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 17 aug. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat (SFS) a anunţat astăzi că pe data de 22 august va fi demarată activitatea cu genericul „Ziua contribuabilului” pe întreg teritoriul țării, transmite MOLDPRES.

În scopul facilitării accesului contribuabilului la serviciile prestate de SFS, angajații autorității fiscale naționale vor întreprinde vizite în incinta administrației publice locale unde vor deservi cetățenii, conform atribuțiilor stabilite de legislație. 

„Activitatea funcționarului fiscal în cadrul primăriilor se va realiza conform unui grafic prestabilit, elaborat trimestrial, fiind stabilită ziua și orele în intervalul cărora funcționarul fiscal va asigura deservirea contribuabililor și acordarea asistenței pe aspecte fiscale”, indică Serviciul Fiscal.

Periodicitatea desfășurării activităților de deservire în cadrul primăriilor se va determina aferent numărului de contribuabili deserviți în regiunea respectivă.

Foto simbol 

img22006195

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!