ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Serghei Tarnovschi a cucerit două medalii de aur la Supercupa Mondială de la Oklahoma

13:43 | 28.08.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 28 aug. /MOLDPRES/. Campionul mondial și vicecampionul european Serghei Tarnovschi a câștigat cursa de 350 de metri de la Supercupa Mondială la canoe sprint, unde s-au reunit cei mai buni canoiști ai lumii, a anunţat astăzi Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv (CNOS), transmite MOLDPRES.

Tarnovschi a fost urmat de campionul european, cehul Martin Fuksa și campionul mondial, românul Cătălin Chirilă. Fratele său, Oleg Tarnovschi, a ocupat locul 7.

La ștafetă de 1500 de metri, pe primul loc s-a clasat duetul Serghei Tarnovschi – Maria Mailliard (Chile), iar medalia de argint a fost cucerită de cuplul Oleg Tarnovschi – Ludmila Luzan (Ucraina).

Foto: CNOS

img22006448

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!