ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai mulți angajați ai MAI au fost decorați cu distincții de stat

10:42 | 02.09.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 2 sep. /MOLDPRES/. Decretul șefului statului, Maia Sandu, privind conferirea de distincții de stat unor angajați ai organelor afacerilor interne a fost publicat astăzi în Monitorul Oficial, comunică MOLDPRES.

Potrivit documentului, pentru serviciu ireproșabil în organele afacerilor interne, merite în combaterea criminalității și contribuție la asigurarea legalității şi ordinii de drept, se conferă: Ordinul „Credință Patriei” clasa III comisarului principal Vasile Bîrzu și comisarului principal Serghei Gherasimciuc.

Medalia „Meritul Militar” se conferă comisarului Marcel Petrov.

Tot în numărul de astăzi al Monitorului Oficial a fost publicat și decretul privind eliberarea din serviciul militar în termen şi cu termen redus şi trecerea în rezervă a militarilor, durata serviciului militar al cărora a expirat, precum şi încorporarea cetăţenilor în serviciul militar în termen şi cu termen redus, în octombrie 2022 - ianuarie 2023.

Sursă: monitorul.gov.md

img22006557

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!