ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Circulația a fost oprită la punctul de trecere a frontierei Giurgiulești-Galați

12:24 | 18.09.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 18 sep. /MOLDPRES/. Poliția de Frontiera atenționează călătorii că, în prezent, pe drumul spre și dinspre punctul de trecere a hotarului Giugiulești-Galați nu se circulă, fiind blocat, informează MOLDPRES.

Sursa citată a specificat ca astăzi, în jurul orei 10:35, la ieșirea din PTF sus-numit, în direcția spre România, a avut loc un accident rutier cu implicarea unui autoturism și unui tren. Șoferul autoturismului nu a staționat la locul indicat pentru a ceda trecerea trenului, iar ca rezultat mașina a fost lovită și trasă în afara traseului.

Nimeni nu a avut de suferit.

La fața locului a fost solicitată intervenția echipajelor de poliție pentru elucidarea circumstanțelor.

La ora difuzării aceste știri, pe drumul spre și dinspre PTF Giugiulești-Galați nu se circulă, fiind blocat.

Până la deblocarea circulației, călătorilor li se recomandă, din timp, să aleagă alte puncte de trecere a frontierei cu România, cum ar fi Cahul sau Leușeni.

img22007031

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!