ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Bunuri de circa 5,2 mln de lei au fost sechestrate de ARBI

10:00 | 19.09.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 19 sep. /MOLDPRES/. Bunuri de aproximativ 5,2 milioane de lei (circa 268 de mii de euro) au fost indisponibilizate de Agenţia de recuperare a bunurilor infracționale (ARBI), din cadrul CNA, în baza delegațiilor procurorilor, săptămâna trecută, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, printre cele 13 bunuri puse sub sechestru se numără capital social, o construcție locativă și alta nelocativă, un cont bancar, două încăperi locative și două nelocative, un mijloc de transport, trei terenuri pentru construcții și acțiuni.

Tot săptămâna trecută Direcţia analitică a CNA a inițiat șapte analize operaționale, alte 107 analize operaționale și strategice fiind în procedură; Direcţia legislaţie și expertiză anticorupție a recepționat 17 proiecte de acte normative pentru expertizare și a remis autorilor 13 rapoarte de expertiză și 8 avize; în cancelaria Centrului au fost înregistrate 1219 materiale.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!