ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Drumul regional Străşeni-Voinova a fost renovat

13:38 | 03.11.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 3 nov. /MOLDPRES/. Drumul regional L442 - Strășeni – Voinova (raionul Strășeni) a fost reabilitat şi modernizat, iar o comisie de recepţie a constatat ieri că lucrările au fost desfăşurate conform planului, transmite MOLDPRES

Activitățile din cadrul proiectului au ținut de reconstrucția și modernizarea a 10 km de drum. Beneficiari ai acestuia sunt locuitorii din orașul Strășeni, comuna Ghelăuza, satele Recea, Zubrești, Chirianca, Voinova și ai satelor învecinate, potrivit Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Centru.

„Au fost reabilitați 10 km de drum din extravilanul localităților nominalizate, construite și reabilitate 46 de podețe la drumul principal și podețe laterale la intrările în curți, amplasate semnele de circulație rutieră corespunzătoare, consolidate acostamentele, precum și amenajat teritoriul adiacent drumului menționat”, indică ADR Centru.

Pentru realizarea acestor lucrări, din Fondul Național de Dezvoltare Regională și Locală au fost alocaţi aproape 45 milioane de lei (circa 2,25 mln de euro) și din sursele Fondului Rutier, Administrația de Strat a Drumurilor - 45,5 mln de lei.

Foto: ADR Centru

img22008335

img22008335

img22008335

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!