ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Punctul de trecere a frontierei Grimăncăuți – Vașkovțî și-a sistat activitatea

09:49 | 16.11.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 16 nov. /MOLDPRES/. Serviciul Vamal a anunțat că de la ora 08:00 punctul de trecere a frontierei Grimăncăuți (raionul Briceni) – Vașkovțî și-a sistat activitatea, din cauza deconectării curentului electric pe partea ucraineană, comunică MOLDPRES.

Instituția vamală recomandă participanților la trafic să aleagă alte puncte de trecere din proximitate sau să evite după posibilitate deplasările spre Ucraina în această perioadă.

Potrivit informațiilor parvenite din partea lucrătorilor vamali ucraineni, întreruperea periodică a energiei electrice este rezultatul defecțiunilor tehnice înregistrate în urma atacurilor Federației Ruse asupra Ucrainei.

Foto: SV

img22008692

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!