ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Autoritățile au anunțat posibile deconectări de energie din cauza bombardamentelor în Ucraina

15:28 | 05.12.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 5 dec. /MOLDPRES/. Întreprinderea Moldelectrica a anunţat în amiaza zilei de astăzi despre perturbații în sistemul electroenergetic, precum şi despre posibile deconectări de enregie electrică, transmite MOLDPRES.

La rândul său, Termoelectrica S.A. aduce la cunoștință că „în legătură cu perturbațiile din sistemul electroenergetic pot apărea abateri în asigurarea cu energie termică a consumatorilor, în anumite zone. Întreprindem toate măsurile pentru a oferi consumatorilor confortul termic necesar”, indică instituţia.

Autoritățile din Ucraina au comunicat că astăzi ţara vecină iarăşi a fost ţinta bombardamentelor, suportând atacul a peste o sută de rachete ruse. Surse avizate susţin că atacul se va repeta, aşteptându-se alt val de explozii. Mai multe unităţi teritorial-administrative din Ucraina, inclusiv Odesa de la hotar cu Republica Moldova au rămas fără apă şi electricitate. 

img22009316

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!