ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu membrii Grupului de prietenie cu Moldova din Congresul SUA

11:25 | 08.12.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 8 dec. /MOLDPRES/. Președintele Maia Sandu a avut o întrevedere cu congresmenii David Price, președinte al Parteneriatului Democratic din Camera Reprezentanților, și August Pfluger, principalul reprezentant al Partidului Republican în Subcomitetul de Informații pentru Securitate Internă și Contraterorism - ambii, copreședinți ai Grupului de prietenie cu Republica Moldova din Congresul SUA, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al instituției prezidențiale, șefa statului a menționat importanța susținerii politice a Congresului SUA, implicit a Parteneriatului Democratic din Camera Reprezentanților, pentru transformările democratice din Moldova.

Președintele Maia Sandu și-a exprimat, de asemenea, recunoștința pentru sprijinul partenerilor americani în realizarea reformelor și consolidarea instituțiilor publice din Moldova, precum și pentru asistența oferită ca să facem față multiplelor crize prin care trecem.

Șefa statului i-a mulțumit congresmenului David Price pentru susținerea necondiționată oferită Republicii Moldova de-a lungul anilor și pentru toate inițiativele lansate în cadrul Grupului de prietenie cu țara noastră din Congresul SUA, al cărui lider este din 2012.

Foto: Președinție

img22009434

img22009434

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!