ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a discutat cu premierul Regatului Țărilor de Jos, Mark Rutte

12:36 | 19.01.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 ian. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu prim-ministrul Regatului Țărilor de Jos, Mark Rutte, în cadrul vizitei sale de lucru la Davos, a comunicat agenției MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției.

„Am avut o discuție foarte bună cu premierul Regatului Țărilor de Jos, Mark Rutte, căruia i-am mulțumit pentru susținerea consecventă oferită de către țara sa Moldovei. Vom continua această cooperare în procesul de transformare democratică a țării noastre”, a spus șefa statului.

Totodată, președintele Maia Sandu a punctat că Regatul Țărilor de Jos este un partener important al Republicii Moldova în procesul de integrare europeană, la finalul discuției reiterând oficialului invitația să revină la Chișinău, la reuniunea Comunității Politice Europene din luna iunie.

Șefa statului, Maia Sandu, participă, în perioada 17-19 ianuarie, la cea de-a 53-a ediție a Forumului Economic Mondial de la Davos, Elveția. În cadrul evenimentului, președintele are programate întrevederi cu lideri mondiali și oficiali de nivel înalt din mai multe țări, dar și cu reprezentanți ai mediului de afaceri.

Foto: Președinție

img23000412

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!