ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

11 camioane și o ambulanță au fost tractate de pompierii și polițiștii din sudul țării

15:31 | 28.01.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 28 ian. /MOLDPRES/. Pe parcursul zilei de astăzi, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI /IGSU/ din sudul țării au intervenit pentru tractarea a 11 tiruri după ce acestea s-au împotmolit în apropiere de punctul de trecere a frontierei Reni – Giuirgiulești, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, tot astăzi angajații instituției, în comun cu oamenii legii, au deblocat traseul spre punctul de frontieră Giurgiulești – Galați pentru ca transportul să nu rămână împotmolit.

De ajutorul salvatorilor a fost nevoie și în Taraclia, unde o ambulanță care venea de la pacient a rămas blocată pe traseu. La fața locului au intervenit angajații IGSU, care au reușit să scoată ambulanța din nămeți.

În acest context, IGSU amintește că Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare meteo de precipitații.

Foto: IGSU

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!