ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prim-ministrul Dorin Recean a avut o convorbire telefonică cu omologul său român

11:29 | 17.02.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 17 feb. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Republicii Moldova Dorin Recean a avut joi seara o convorbire telefonică cu premierul României Nicolae-Ionel Ciucă, informează MOLDPRES.

„Premierul României l-a felicitat pe Dorin Recean pentru votul substanțial obținut în Parlament și pentru asumarea responsabilității de a conduce Guvernul Republicii Moldova, dând asigurări privind continuarea dialogului și identificarea de soluții de sprijin pentru parcursul european”, este precizat într-un comunicat de presă al Executivului de la București.

În cadrul convorbirii telefonice, prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă l-a invitat pe Dorin Recean la București, „pentru a discuta despre detaliile cooperării inter-guvernamentale”.

Noul Guvern al Republicii Moldova, condus de Dorin Recean a fost învestit joi, 16 februarie, în urma votului de încredere acordat de Parlament. În aceeași zi, membrii noului Cabinet au depus jurământul în fața președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu.

img23001281

img23001281

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!