ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Noul ministru al Justiției a fost prezentat echipei

11:37 | 17.02.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 17 feb. /MOLDPRES/. Premierul Dorin Recean a prezentat astăzi echipei Ministerului Justiției pe noul ministru Veronica Mihailov-Moraru, transmite MOLDPRES.

La eveniment, prim-ministrul a afirmat că „cea mai dificilă reformă pe care trebuie să o realizeze Republica Moldova este cea a justiției”.

„Avem sarcina clară să reformăm sistemul, să încurajăm cât mai mulți oameni onești să iasă în față și să-și asume să conducă acest sistem. Am încrederea că doamna ministru Veronica Mihailov-Moraru ne va conduce într-un mod accelerat pe această cale”, a declarat Recean.

Totodată, premierul a mulțumit echipei ministerului pentru efortul depus, dar și fostului ministru al Justiției, Sergiu Litvinenco, pentru programele inițiate și reforma concepută.

Veronica Mihailov-Moraru este avocat, magistru în drept, formator și consultant în mai multe proiecte ce țin de justiție și drepturile omului. Ea a ocupat, din 2019 și până în prezent, funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Justiției. 

Foto: facebook.com

img23001282

img23001282

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!