ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Relațiile moldo-croate au fost discutate de șefa statului în Germania

09:43 | 19.02.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 feb. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a făcut un schimb de opinii privind evoluțiile de securitate regională cu Andrej Plenković, prim-ministrul Croației, în contextul Conferinței de la München, informează MOLDPRES.

Serviciul de presă al Președinției a relatat agenției că oficialii au discutat despre cum ne afectează războiul Rusiei în Ucraina și despre aderarea la Uniunea Europeană.

„Experiența recentă a Croației poate fi un exemplu util pentru noi în pregătirea pentru procedurile de aderare. Avem nevoie de susținerea tuturor statelor în acest proces, iar Croația este un aliat pe care ne putem baza”, a menționat șefa statului.

În perioada 17-19 februarie, președintele R. Moldova, Maia Sandu, participă la Conferința de Securitate de la München, Germania.

Foto: Președinție

img23001330

img23001330

img23001330

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!