ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Speakerul Igor Grosu a avut o întrevedere cu președintele Irlandei

15:26 | 28.02.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 28 feb. /MOLDPRES/. În cadrul vizitei oficiale pe care o desfășoară în aceste zile în Irlanda, președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut o întrevedere cu președintele Irlandei, Michael D. Higgins, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

Oficialii au discutat despre cooperarea bilaterală, șeful Legislativului exprimându-și recunoștința pentru sprijinul acordat Republicii Moldova de-a lungul anilor. 

Subiectul principal al întrevederii a fost proiectul nostru de țară – integrarea Moldovei în Uniunea Europeană. „Irlanda ne susține în acest proces, iar noi suntem determinați să accelerăm pe agenda noastră de reforme. Sunt sigur că alături de parteneri de nădejde vom trece peste toate crizele”, a menționat președintele Parlamentului.

În perioada 27 februarie - 1 martie, președintele Parlamentului, Igor Grosu, întreprinde o vizită oficială în Irlanda.

Foto: Parlament

img23001633

img23001633

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!