ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputații au numit un nou membru CEC

16:38 | 02.03.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 2 mar. /MOLDPRES/. Tatiana Barburoș a fost numită astăzi în funcția de membru al Comisiei Electorale Centrale. Candidatura acesteia a fost susținută de 55 de deputați, comunică MOLDPRES.

Tot azi Tatiana Barburoș a depus jurământul.

Potrivit CV-ului, începând cu anul 2010 și până în prezent, Tatiana Barburoș a activat în Cancelaria de Stat, în diverse funcții: jurist și specialist principal în Oficiul teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat, șef adjunct al Direcției juridice, consultant principal în Direcția expertiză juridică, în Direcția acte guvernamentale și în Direcția administrație publică.

Potrivit legislației, Comisia Electorală Centrală are nouă membri – opt desemnați de Parlament și unul de președintele țării. Membrii CEC sunt inamovibili şi nu pot fi membri ai partidelor şi ai altor organizaţii social-politice.

Foto: Parlament

img23001728

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!