ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Directorul Departamentului european al FMI va efectua o vizită la Chișinău

14:17 | 07.03.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 7 mar. /MOLDPRES/. Directorul Departamentului european al Fondului Monetar Internațional (FMI), Alfred Kammer, va efectua o vizită la Chișinău, în perioada 8-10 martie curent, transmite MOLDPRES. 

Oficialul va avea întrevederi cu șefa statului Maia Sandu, prim-ministrul Dorin Recean, miniștrii responsabili de gestionarea economiei și sectorului energetic și guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei, Octavian Armașu. Întrevederile vor fi organizate „pentru a discuta provocările cu care se confruntă Republica Moldova, dar și pentru a exprima aprecierea față de parteneriatul robust dintre FMI și Republica Moldova”.

Alfred Kammer este directorul Departamentului european al Fondului Monetar Internațional din august 2020. În această calitate, el gestionează activitatea FMI în Europa. Anterior, Alfred Kammer a fost șef de cabinet în cadrul Biroului Directorului general al FMI, responsabil de consilierea Directorului general în materie de aspecte strategice și operaționale, precum și de gestionarea activității operaționale la nivelul conducerii de vârf a FMI. Alfred Kammer a activat în calitate de reprezentant permanent al FMI în Rusia.

Foto: ukrinform.net

img23001852

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!