ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Colaborarea dintre Republica Moldova și FMI a fost discutată la Președinție

15:25 | 09.03.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 9 mar. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu o delegație a Fondului Monetar Internațional, condusă de Directorul Departamentului european al Fondului, Alfred Kammer, informează MOLDPRES. 

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, în cadrul discuției, s-a vorbit despre situația regională și din țara noastră, care este complicată, dar stabilă.

Președintele Maia Sandu a subliniat că prioritățile guvernării sunt menținerea păcii și stabilității, depășirea crizei din sectorul energetic și revigorarea economiei. Șefa statului a vorbit despre nevoia de a spori accesul businessului la finanțare mai ieftină, despre investițiile necesare consolidării securității energetice și adaptării la schimbările climatice.

Foto: Președinție

img23001907

img23001907

img23001907

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!