ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Dorin Recean a discutat cu locuitorii satului Larga

17:21 | 09.03.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 9 mar. /MOLDPRES/. Implementarea proiectelor de dezvoltare rurală, creșterea productivității locale, necesitatea accelerării procesului de aderare a țării noastre la blocul comunitar au fost doar câteva dintre subiectele discutate astăzi de prim-ministrul Dorin Recean cu cetățenii satului Larga, din raionul Briceni, dar și cu profesorii care activează la Liceul Teoretic Larga, informează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

„Viziunea echipei noastre este să mergem în direcția în care e demonstrat că putem produce bunăstare economică și socială, în familia țărilor europene, pentru a crea condiții ca oamenii să învețe, să lanseze și să finanțeze afaceri, să poată avea parte de asistență socială și medicală de calitate. Iată de ce ne propunem să trecem cât mai curând la etapa de preaderare, să construim Europa acasă și să aducem bunăstarea în țara noastră”, a subliniat premierul Dorin Recean. 

Potrivit oficialului, în acest an, Guvernul este hotărât să crească investițiile în sate, dar și să impulsioneze realizarea proiectelor de construcție a sistemelor de canalizare și gestionare a deșeurilor. 

„Ne-am propus să sprijinim localitățile, să creăm locuri de muncă și, totodată, să îmbunătățim serviciile sociale, să le aducem mai aproape de cetățeni și să stopăm abuzurile”, a adăugat prim-ministrul Dorin Recean.

Foto: Guvern

img23001911

img23001911

img23001911

img23001911

img23001911

img23001911

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!