ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a discutat despre cooperarea moldo-letonă cu preşedintele Parlamentului de la Riga

18:30 | 22.03.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 mar. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, l-a salutat astăzi la Chișinău pe șeful Legislativului leton, Edvards Smiltēns, cu care a discutat despre situația de securitate din țară și din regiune, a comunicat pentru MOLDPRES Serviciul prezidențial de presă.

Președintele Maia Sandu a subliniat că, în pofida dificultăților, autoritățile mențin pacea și stabilitatea în țară și consolidează instituțiile care trebuie să asigure ordinea. Totodată, șefa statului a mulțumit pentru parteneriatul foarte strâns și susținerea activă în parcursul nostru european.

Cu Letonia avem o cooperare excelentă în domeniul afacerilor interne, în special la nivelul Poliției de frontieră, dar și o colaborare strânsă în investigarea dosarului fraudei bancare. Derulăm împreună proiecte importante în domeniul educației și cercetării și ne dorim să extindem proiectele și în sfera combaterii propagandei și a dezinformării, preluând din experiența letonilor.

Președintele Saeima Letoniei, Edvards Smiltēns, se află în perioada 21-23 martie în vizită oficială la Chișinău.

Foto: Președinție

img23002321

img23002321

img23002321

img23002321

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!